Papper

MultiDesign® Smooth white HPI

MultiDesign® Original HPI white är ett träfritt, obestruket premiumpapper. Finns i ett stort antal ytvikter och i två nyanser, white och natural med tillhörande kuvert. MultiDesign® Original HPI white är förstahandsvalet för all tryckt företagskommunikation. Papperet är HP Indigo godkänt, FSC-certifierat och åldersbeständigt.

MultiArt® Silk/Gloss

MultiArt® Silk är ett träfritt, vitt högbestruket, sidenmatt papper med hög ytjämnhet. MultiArt® Silk är bästa valet för kompromisslös bildåtergivning i kombination med god läsbarhet. Papperet är FSC-certifierat, åldersbeständigt och har EU Ecolabel. Uppfyller kraven enligt EN 71/3 2003 (Safety of toys). PEFC-certifierad MultiArt® Silk kan levereras mot förfrågan. 90-250 g finns med på Nordiska Ministerrådets lista över Inspected paper och kan ingå i en Svanen-märkt trycks

 

Color Copy

Color Copy är ett obestruket, träfritt, vitt färgkopieringspapper med glättad yta. Ytjämnheten och den höga vitheten ger god bild-skärpa, god färgmättnad och originallik färgåtergivning. För laserutskrifter i hög upplösning. Color Copy är FSC-certifieratoch innehar EU Ecolabel.

JAC Digilabel papper

Jac Digilabel papper är speciellt framtagna för tryck i HP Indigo och fungerar även i konventionell offset. De är också testade med gott resultat i många laserskrivare och 4-färgskopiatorer. Test rekommenderas dock alltid. Viktigt att man matar in arken längs fiberledd samt att arken hålls helt plana.

JAC Digilabel folie

JAC Digilabel folie är speciellt framtagen för digitalprint. Typiska applikationer är märken, etiketter, banners för inom- och utomhusbruk. Det är viktigt med rätt inställningar gällande total tjocklek/ytvikt.